Så svinger Carsten Kruuse igen sin lede pisk over alle studerendes foretrukne fredagsbeskæftigelse – at gå i fredagsbaren. Hans organisation Restauratørernes brancheforening, DRC, har som en anden CIA agent, igennem flere måneder efterforsket fredagsbarerne i flere uddannelsesbyer. Han mener at når fredagsbaren på fx Handelshøjskolen i Århus er en af Carlsbergs største kunder, så må noget være galt. Ja jeg skal sku fortælle hvad der er galt. Der er galt at det skal koste 55 kr. at sidde på en ukomfortabel stol på en vindblæst plads i den indre århus – omringet af hujende teenagere der er hjemme fra efterskolen, push-uppede tøser, der kun tænker på hvilken Gucci eller LV-taske der skal skal købes næste gang og en tjenerstab, der alle hellere ville side i en fredagsbar og nyde en øl og som faktisk kun betjener for at se ned i pigernes kavalergange.
Istedet for at brokke sig over at andre er bedre til at lave barer end hans medlemmer, skulle han begynde at overveje, om hans medlemmers produkter ikke er så ringe – at man kun går derhen, hvis man ikke har et bedre alternativ?

Og det er iøvrigt samme Carsten Kruse, der mente at cafeerne mere eller mere var fritaget for ansvar når de solgte øl til mindreårige. “De kan jo bare lade være med at snyde”— bla bla Du kan jo bare spørge om ID.  Det er en ‘ommer’ Carsten Kruuse.