vores online univers

Monatel

Det er simpelthen utroligt. Jeg ved ikke hvordan man skal få erhvervsdrivende til at forstå at de skal overholde Købeloven. Jeg har købt en superlækker telefon – en Sony Ericsson K750i, men den virker sku ikke. Efter at have forsøgt at reparere den 2 gange er det stadig ikke lykkedes. Nu vil Monatel ikke ombytte telefonen før Sony siger at de vil betale. Jeg er sku ligeglad om Sony vil betale. Jeg vil ha en telefon der virker – det har jeg sku betalt penge for at have.

Hvis nogen ved hvordan man lovligt kan lære Monatel Købelovens bestemmelser så de også forstår dem – må meget gerne komme med forslag. Jeg tænkte:

  • opstille et banner foran deres butik: Vi overholder ikke købeloven!
  • Sende Købeloven som teksthæfte
  • Skabe en mailstorm med Købeloven vedhæftet
  • Betale ejeren en tur på skolebænken

Nu har jeg iøvrigt sendt en klage ind til Forbrugerklagenævnet, men der kan gå op til 7 måneder før der sker noget. Mange tak for skattestop og nedprioritering af forbrugerområdet skal her lyde til regeringen.

1 Kommentar

  1. Simon

    Jeg har også købt en telefon hos dem, og den kom uden dansk sprog og uden høretelefoner. Forbandede lorte forretning.. hvordan kan det løbe rundt hvis alle deres telefoner er importeret og halvdelen er uden dansk sprog!?!?

Skriv et svar