vores online univers

Tak for besøget

Jeg skulle hilse fra Dagmar og sige mange tak for besøget. Hun fik måske ikke sagt goddag til så mange, men hendes søvnbehov viste at hun i hvert fald opdagede at I var på besøg. Så det var altså ikke fordi hun kedede sig at hun sov praktisk talt hele dagen.

 Hun ville også sige mange tak for alle gaverne – de første er blevet taget i brug allerede.

 Billeder fra seancen dukker op en af de nærmeste dage. Følg med på siden.

1 Kommentar

 1. Farfar

  Kære Dagmar,
  Tak for i søndags. Din far og mor havde gjort det til en rigtig dejlig dag med god mad, og vi kunne hygge os alle sammen, fordi du sov så sødt og lod alle dine gæster passe sig selv og hinanden, så vi næsten helt glemte dig.
  Første gang din familie var samlet var til din fars og mors bryllup, denne gang var DU anledningen. Og din far og mor kunne ikke have valgt en bedre dag til din dåbsfest, 1. dag i advent. Det lyder lidt af event, som et eventyr. Du ER et eventyr. Jeg mindes den sommermorgen i 2004, da vi var på vej for at fejre din oldefars 85-års fødselsdag på Bornholm. Den morgen var din far og mor meget kede af det, for den dag bristede deres drøm. De skulle blive kede af det mange gange siden, men de mistede ikke håbet, og de gav ikke op.

  Nu ligger du i din vugge, og vi kan nynne med på den Grundtvig-salme, som blev sunget ved barnedåben, og som din oldemor sang for din farfar, da han var lille:

  Sov sødt, barnlille
  Lig roligt og stille,
  Så sødelig sov
  Som fuglen i skov
  Som blomsterne blunde i enge.

  Sammen med Frida står vi vagt som engle – og kan fundere over, om du kommer til at ligne din mor eller din far, om du vil blive mors pige eller fars pige! Smukt har de valgt at opkalde dig efter en olde- og en tipoldemor, og smukt valgte de at lade dig døbe i en dåbskjole sammensat af dele fra både din mors og din fars dåbskjoler. Og smuk er fortællingen om din tipoldefar i Espe, som konfirmerede din oldemor Inger, som legede med Øs, søster til din oldefar Tage, der blev lærer på den skole, hvor din oldefar Knud gik i skole i Horne.

  Vi er mange, der glæder os til at følge dig på din færd.
  Kærlige hilsener
  Farfar

Skriv et svar