De stakkels små børnefødder bare vokser og vokser og foråret banker så meget på, at der skal nye jakker til – og eftersom der var åbent i indkøbsmekkaerne så drog familien på søndagsudflugt.

Sko

Et par dame, og et par drengesko

Første stop var City Vest, hvor vi næsten altid køber vores børnesko – mest på grund af betjeningen i den ene af de to skobutikker. Igen bliver vi ikke skuffet, og oveni var der køb tre – betal for to kampagne, så efter at havde fundet et par lyserøde sko til Dagmar, der heldigvis ikke ville have et par i sølv med pling, og et par i brun til Bille, der dog helst ville have de gamle sko på manglede der et par sko. Men HVEM skulle nu have et par “gratis” sko – Den der først fandt et par. Så vi stormede rundt i butikken og prøvede sko, mens Bille og Dagmar måtte passe sig selv og andres sko. Jeg fandt et par fede sneaks, men fuck der var for smalle – et par Converse støvler, fuck de sad ringe. Janni havde heller ikke megen succes, men fandme om man skulle gå uden et par gratis sko – og så pludselig finder Janni et par fede sko, men prisen er ikke gratis – den er derimod høj – men hey – det har lige været den første. Taget i betragtning at de både er lavet af genbrugsmaterialer og redder regnskoven, hvorfor ved jeg ikke, så er de sku cool. Men så jeg fik ikke sko alligevel.

Da vi egentlig også skulle have forårsjakker til Bille og Dagmar, og der ikke var noget fornuftigt i City Vest, startede vi bussen igen og tog til Storcenter Nord – så kunne jeg også få et par sko. Første forhindring var dog tusind børn og voksne, der blev underholdt af gøglere, sælgere og andet irriterende godtfolk fra Tivoli Friheden. Den blev dog overvundet for kun at blive erstattet af Pjerrot der inviterede på forestilling. Dagmar spurgte hvor hán kom fra – det vidste jeg ikke, men nu er hun jo ikke dum – så Pjerrot kom fra månen.

Adidas, London Sneaks

London sneaks

Så blev jagten på en forårsjakke sat ind – men igen måtte Bille skuffes: Ingen drengejakker til små børn i HM eller Sportmaster, men derimod et par megafed Adidas London sneaks. Så jeg fik mine sneaks og alle fire fik sko på en søndag.

Mens jeg prøvede sneaks gik Janni og ungerne ombord i storcenterunderholdning, og efter at havde ventet i en halv time opdager Janni at man skal trække et nummer for at få Dagmar male i hovedet og så var der jo nok endnu en halv times ventetid. Jeg tog hjem med Bille, så kunne Dagmar og Janni jo tage bussen hjem.

Efter at være kommet hjem, fået skiftet en tissegennemblødt knægt, spist ham af med leverpostej kom der et billede af den sejeste lille barbarpapatiger:

Dagmar som tiger

Den lille Barbapapatiger