Så kom den første trækken tænder ud nat – og de skal nok blive værre. Mave og tarmsystemet er vist på vej til at blive “normalt”. Vi havde i hvert fald en datter, der var meget ked af det fra midt på aftenen og indtil midt på natten. Så jeg travede op og ned af gulvet med Dagmar på skulderen, kun afbrudt af bleskift. Da hun langt om længe var færdig, kunne Janni så overtage og give hende noget mad. Klokken halv seks var det endelig tid til at sove – helt endtil klokken 9.

I formiddags har der ellers været stille. Manglen på søvn fra i nat skulle jo indhentes. Så mens jeg var til træning med Frida, fik både Dagmar og Janni sovet.

Eftermiddagen er gået stille og roligt. Vi har haft Tanja og Henrik på besøg til eftermiddagskaffe og Dagmar til eftermiddagsmælk. Nu er hun blevet skiftet og ligger lige så stille til Alberte, der synger børnesange. Dem fik vi af Jannis Bedste, sammen med en sangbog. Det er helt fantastisk at sidde og høre Alberte synger Omsen og Momsens, Men hvad må vi så? Inden Dagmar blev født, havde jeg købt ‘De små synger’ inklusiv en cd til Janni. Den har vi også ganske kort lyttet til, men næh tak. Børnesange, sunget af en 4. klasse, akkompagnieret af pædagogiske bongotrommer og en rytme af de varme lande, er ikke lige sagen.