Mette, min søster, havde inviteret mig med til Sculpture by the sea søndag, men da hun havde fået flere øl end godt var fredag måtte hun aflyse. Så jeg overtalte Janni til at tage med mig og Dagmar ud for at se de mange skulpturer. 

Det var første gang efter Tangkrogen var blevet renoveret at vi var derude, og det ser ud til at være lavet godt. Tak til Århus Kommune – når de gør noget godt skal de jo også have det at vide. 

Den midlertidige skulpturpark www.sculpturebythesea.dk var besøget værd. Dagmar rendte rundt og kiggede på de fine skulpturer, men desværre nåede vi ikke ud til enden. Jannis hvalmave og Dagmars klapvogn havde mere end svært ved at kapere ruten nede ved vandet.

Kan kun opfordre til tage derud og se de flotte skulpturer som alle, bortset fra prins Henriks torso, kan erhverves for penge. 

Min ynglingsting kostede fx kun 920.000

Se billeder fra udflugten her.