vores online univers

… og vinderen er:

en eller anden dame, der var en smule sej og kunne løbe de 5,2 lange kilometer på 14.46 minutter. 

Men jeg kom også i mål, endda i den formidable tid 30.39. Jeg løb hele vejen, selvom bjerge og bakker, solen, der ville skinne fra en fuldstændig skyfri himmel og en håndfuld andre forhindringer generede.  
Jeg blev nr. 1200 ud af 4000 deltagere. (og nr. 279 i min aldersgruppe). Ikke dårligt hvis jeg selv skal sige det! (skylder måske lige at sige, at Janne blev nr. 1199 og kunne have gjort det en helt del hurtigere, hvis ikke hun havde mig på slæb ;-) ).

Vi har også så meget fart på, Janne og jeg, at Jesper knapt kunne nå at forevige os. Her er vi:

 

 

 

2 Kommentarer

  1. Janne

    Ja, nu bliver jeg jo nok lige nødt til at melde mig under kommentar-fanen igen. Tillykke med det, Janni! Du var skide sej!! Jeg glæder mig allerede til Dhl-stafetten!

    Kram fra co-runneren.

  2. Jens Rossel

    Rigtig, rigtig godt gået, begge to
    Knus Jens

Skriv et svar