Det var titlen på en mail fra min vejleder. Jeg var egentlig på vej til fægtning, men har ikke fralagt mig overspringhandlingerne fra spacialetiden. Man kan jo altid lige se om der ikke skulle være kommet en mail fra vejleder med en karakter.

Og jo der lå faktisk en mail fra min vejleder med den lumske titel. Det var med let bævren i musehånden, at jeg trykkede på mailen og fik den vist. Det eneste mine øjne kunne fokuserere på var tal – bogstaverne var jo ligegyldige og midt i mail stod der to et taller ud fra teksten som i en anden soduko-3D tegning. 11!

Det var fuldstændigt absurd – det speciale som jeg har hadet og bandet over og råbt af fik 11. jeg må have sndt både vejleder og censor – for der står jo intet i det speciale. Eller gør der? Du kan selv bedømme. Jeg har lagt specialet ud her på siden. Se det her