Jo, det gør den og måske får den endda 2 år ekstra nu hvor vi sadler om til stofbleer. Vi ville faktisk have gjort det allerede da Dagmar bare var en strøtanke og Jesper og jeg var på økomesse i Ridehuset. Jeg hørte dog hist og pist at det ikke var noget de ville acceptere i vuggestuerne, så jeg gjorde os enige om (!), at det kunne jo være det samme, hvis hun kun kunne få stofbleer på fra 16-7…

Så vandt jeg et syselv-kit og jeg syede husets første stofble! jo jo!

Så er jeg aktiv på en forum, hvor jeg opdagede at man kunne låne 30 forskellige stofbleer til afprøvning!!! For det er godt not en jungle… :-0 (billede kommer senere)

Jeg blev så begejstret for et par af dem og fandt så ud af at der var ophørsudsalg i en butik med en af de modeller jeg var faldet for – så kunne jeg jo ikke holde dankortet i tasken!!! Det sprang op og købte fluks 6 stk.

CIMG8817_l

Lækkert – det tror jeg nok det er.