Lad være med at takke befolkningen for jeres gode valg. Mere end halvdelen af befolkningen har ikke stemt på lige netop jer. Jeg er en del af befolkningen, og jeg vil gerne på det kraftigste have mig frabedt at blive takket for at I skal sidde på magten i endnu en periode.

Pia erklærede at hun var det danske folks parti – ikke elitens, men danskernes. Så må jeg jo ikke være dansker, for det er ikke mit parti. Anders takkede på samme måde hele befolkningen for opbakningen. Jeg ved ikke om det er udtryk for manglende regnekundskaber som dengang i skatteministeriet, hvor én blev nødt til at gå af på grund af kreativ bogføring, når man kan få 46 mandater til at blive et udtryk for hele befolkningens ønske.

Men når det er sagt, så tillykke med at I endnu engang fik narret halvdelen af danskerne.