vores online univers

Drivhuset

Drivhuset er også et levn fra Tage. Det er et koldhus på 5 m2 med en gammel vinranke som eneste faste beboer.

Vi har så godt som ingen erfaringer med drivhuse og deres potentialer. Som forsøg planter og sår vi diverse spiselige ting, og forhåbentlige kan vi høste resultatet senere på året.

Vi lægger forsigtigt ud med agurker (her har vi jo en vis erfaring fra Bjarnes gartneri i Framlev 1999), peberfrugter og måske oliven.

Har du idéer til hvad vi skal drive frem – send en post med idé og begrundelse.

24. maj
Nu er vi så for alvor gået om bord i drivhuset og der er blevet gjort lidt rent, luet og læst om sagerne.
De første ting er blevet sat til drivning og de kommer rent faktisk frem….! Så er det om at holde dem i live!
Vi har sat 3 peberfrugt, 3 agurker, 3 squash, 2 potter basilikum (tak til Lone).
Vinen blomstrer og vokser, så det er en ren fryd – nu skal den så overbruses (!) og tyndes ud i, så vi rent faktisk kan komme til at høste i høsten.

1 Kommentar

  1. Lone

    Basilikum!
    Det smager fantastisk, og vi havde god held med det sidste år.
    I år har jeg dog ikke fundet den fornødne gartner-entusiasme…