Ja det lyder næsten for godt til at være sandt, men her er fred og idyl. Dagmar græder engang i mellem – kun for at fortælle at bleen er blevet fyldt op igen med mere tjære – eller at hun er sulten.

Frida har affundet sig med at vi har taget hendes hvalp fra hende. Ja hun bliver meget opmærkom og vil meget gerne være med, når Dagmar græder lidt.

Nu ligger hun i sin vante plads i solen og tager en lur. Dagmar ligger i vuggen og har spist. Janni er gået i bad og solen skinner ind.

Tidligere i dag kom en jordemor forbi. Hun ville lige se til hvordan det gik og tjekke om alt var i orden. Hun fortalte og gav god råd. Hun havde en klingende accent, og jeg måtte derfor spørge hvorfra på Bornholm hun kom. Tingsted – midt på Bornholm. Så måtte jeg jo lige høre om hun kendte præsten i Åkirkeby. Det gjorde hun ikke men hun havde da gået i skole eller gymnasiet med Annamette og Charlotte.

Om en lille times tid kommer Freja, Malthe og Mette og kigger til guldklumpen og i aften kommer Jannis bedste. Mange tak for alle de søde sms’er og kommentarer på siden. Ring endelig. Vi er hjemme :-)