vores online univers

Detaljer og drømmen om et hus

Ude at gå med Frida og gik ned omkring det ny rostadion ved Brabrandsøen som er blevet bygget i nogenlunde den stil som vi gerne vil have at vores hus engang skal have. jeg tog lige er lille billede af indgangsdøren som inspiration til Michael Work som vi overvejer at benytte som arkitekt og rådgiver.

I går var jeg ude at løbe og faldt over denne her detalje på et kolonihavehus som selvfølgelig skal med også

Kan godt se den de udvælgelse vinduer på en sort træbeklædt tilbygning og i enkelte vinduer i det eksisterende hus. Måske køkkenvinduet der alligevel får en anden højde og bredde en de andre vinduer. Det betyder også at vi får en lidt dybere vindueskarm end nu – det har dog den ulempe at Janni ikke kan åbne vinduet :-) så måske vi skal lede efter motoriserede vinduer.

1 Kommentar

 1. Annette

  Hej Jesper, skulle jo lige forbi din blog som du “reklamerede” for :-)
  Når du nu alligevel går rundt i Brabrand, så kan du jo lige slå et smut forbi Naurvej:
  http://maps.google.dk/maps?ll=56.156904,10.121305&spn=0,0.0209&t=h&z=16&iwloc=A&lci=com.panoramio.all&layer=c&cbll=56.156885,10.121454&panoid=QdGwnmUHuTv3UbjbHCPaeg&cbp=12,352.6,,0,8.2
  Det er ganske vist kun en karnap de har sat på huset, men stilen er vist den samme. Det ser ret fedt ud om aftnen når der er lys derinde.

  Jeg så det tæt på en aften hvor jeg luskede rundt med spejderkalendere. Til efteråret kan du lige få en 10-stykker af de der kalendere, så har du alletiders alibi til at gå helt ind til folks huse :-)

  Ses!
  Annette

Skriv et svar