Nu er det jo ved at være oppe over, og så begynder man at spekulere på alverdens ting. Bl.a. om man på nogen mulig måde kan forudse kønnet på det lille myr, der er på vej. Ja, ja selvfølgelig kunne jeg bare få en scanning på Skejby, men det er der ikke meget spænding, overtro eller mystik ved.
Jespers tanter er ikke et øjeblik i tvivl om, at det bliver en dreng – jeg har jo ikke et gram for meget fedt på kroppen og maven sidder kun foran…. – og sådan bliver de ved med tegn fra gamle dage.
Kineserne har en meget mere rafineret og systematiseret fremgangsmåde til opgøret. Måske fordi man ikke kan se på kinesiske kvinder, at de er gravide??? eller måske er det overdreven brug af krudt i for mange årtusinder, der har formet dem anderledes??? (find selv på flere forklaringer)
Nå men, de har lavet en tabel, hvor man let og ligetil kan se kønnet på det barn man venter sig….! Og tabeller taler jo sandhed…. Her skal jeg få mig en lille Dagmar!

Som bachelor i tysk kan man jo så ikke undgå at fortvivle en smugle – jeg har lært at der foruden hunkøn og hankøn også er intetkønnet!

Bestemt bliver det intet kønt syn de første par minutter, og så bliver vi vel klogere på, om det er kineserne, tyskerne eller tanterne, der sidder med nøglen til arternes videreførelse.