Der er et par, der har vist interesse for at se, hvordan, det ser ud med vores hus. Der er vist enkelte, der har lidt langt til Århus, som så kan følge lidt med online.

Det hus vi har købt

{avn} Køkkenet.{avn} Stuen.{avn} Det meget grønne badeværelse{avn} Bryggers

Dag 1

{avnboeg} Jesper har fået æren af at være den, der låser døren op første gang. Vi har lige hentet nøglen, er vi er lidt spændte på hvad vi egentlig har købt.{avnboeg} Det første telefonopkald fra terrassen….{avnboeg} Heldigvis er der ikke langt til det nærmeste pizzeria, når man skal indvi haven inden, man er flyttet ind.{avnboeg} Frida nyder at have fået sin helt egen have. Der er meget, der skal snuses til og ting, der skal gøes af.{avnboeg} Soveværelset er beklædt med et ‘dejligt’ skumtapet med stjerner. Det skal vi nok få fjernet på et eller andet tidspunkt. Først skal vi have malet.

{avnboeg} Stuen, inden vi er gået i gang med at male. Mørke trælofter og letblomstret tapet.{avnboeg} Pomfritværelset.{avnboeg} Så er malerarbejdet gået igang. Der er meget, der skal males og lofterne viser sig at være en udfordring.{avnboeg} Klokken er 23 og jeg har kun fået taget et par rækker.

Dag 3

{avnboeg2} Det var så langt jeg kom… igang med arbejdet.{avnboeg2} Alle mellemrum skal males med en lille pensel. Det tager en helvedes tid, men er nødvendigt.{avnboeg2} Janni hjælper til så godt hun kan. Pomfrittens værelse bliver farvelagt.{avnboeg2} Det kan jo kræve en lur. Det er velfortjent - man render jo rundt med lidt ekstra bagage.

{avnboeg2} Og der synes at være uendeligt mange mellemrum.{avnboeg2} Heldigvis får alt en ende. Nu skal lofterne bare males.{avnboeg2} Så har loftet fået første gang, og vi kan gå i gang med at male væggene inde i stuen. Det bliver et helt andet rum nu - heldigvis.

Dag 4

Vi tager en fridag i hyggeligt selskab sammen med fætre og kusiner. Så vi har ikke lavet noget i huset. Istedet fik vi pakket alle vores bøger ned. Freja tog ordentlig fat og hjalp godt til.

Dag 5

{avnboeg5} Janni pakker blomster sammen inden vi tager ud for at male videre.{avnboeg5} Stuen er blevet helt hvid og tapet er tørret igen. Det bulede ellers ud da vi malede det.{avnboeg5} Soverværelset får en tur i samme farve, som det vi har nu, men farven bliver lidt mørkere. Måske på grund af at vores nye soverværelse vender mod øst?{avnboeg5} Så er det gæster: Ole, Gitte og Iben kigger forbi.{avnboeg5} Så er det gæster: Ole, Gitte og Iben kigger forbi.{avnboeg5} De slæt/slet stolte ejere. Nu har stuen fået anden gang og er blevet super flot. Nu skal vi bare have renset tæppet, eller fundet et trægulv. Det må blive et efter fødselsprojekt.{avnboeg5} Soveværelset mangler nu bare en enkelt gang maling…{avnboeg5} Man kan jo ikke vinde hver gang. Loftet skal nok ende med at have 4 gange inden det dækker.{avnboeg5} Frida er ikke helt tilfreds med at skulle hjem. Især ikke når Janni ikke ligner en, der skal med.{avnboeg5} Det lille røde hus på hjørnet.{avnboeg5} Opelejeren skal man også have et billede af… Næ mon ikke den bliver skiftet ud inden længe…{avnboeg5} Tæppet får lige en rensning, så det ikke er helt så ulækkert. Men næste store opgave må være at lægge et nyt trægulv.{avnboeg5} Inden vi tager hjem opdager vi at der gemmer sig et trægulv under det grimme linolium i gangen. Det skal af…{avnboeg5} Væk med linoliumet

Dag 6

{avnboeg6} Køkkenet er det sidste, der mangler at blive pakket ned Om 4 timer kommer flyttemændene{avnboeg6} Stuen er ved at være tømt{avnboeg6} De sidste ting tages ud i bilen.{avnboeg6} Store flyttedag. Bilen er ved at være pakket.{avnboeg6} Så kommer flyttefolkene med alle vores ting og sager. Kun tre en halv time, så var det overstået.

{avnboeg6} De første ting finder deres plads i stuen.{avnboeg6} Jannis favoritmøbel…{avnboeg6} Så går udpakningsarbejdet i gang.

Dag 7

{avnboeg7} Janni kan ikke finde vores bestik. Så vi må spise corn flakes med grydeskeer.{avnboeg7} Frida i vores næsten færdige stue….

Dag ? Uge ?

{avnboeg8} Hvorfor fanden maler og tapetserer man ikke bag spejlvæggene. Nu skal hullerne spartles inden, der skal males.{avnboeg8} Nu skal gangen have en tur. Den laksefarvede væg med lilla krydderi skal væk.