Det gik måske lidt stærk tænkte man. Jeg nåede næsten ikke at trække vejret og nyde at være arbejdsløs. Jeg havde egentlig tænkt mig at benytte mig et par måneder med at sunde mig lidt oven på specialeafleveringen. Naturligvis uden held. Jeg gik straks i gang med at skrive ansøgninger i hobetal dog uden den helt store succes. Jeg kom ikke til nogen samtale på de første ansøgninger, selvom jeg faktisk synes det var ret gode.

Hul igennem og netværket der arbejder
Janni er med i netværket for de fremmeste – jeg det hedder det indtil videre. En af de andre netværksmedlemmer nævnte at der var en stilling på Dansk Landbrugs Rådgivning. Nu havde jeg jo ikke rigtig forestillet mig at jeg skulle ansættes i landbruget, men jeg kiggede dog alligevel på opslaget. En informationskonsulent til at skrive om køer. Skidt jeg skrev en ansøgning. og et par dage efter fik jeg etbrev – den første samtale var i hus.

Lykken forfølger den, der…
Som man måske kan regne ud lykkedes det mig at få jobbet. En smule held og mine erfaringer og praktikophold i sTUDENTERHUS åRHUS gjorde udslaget. At jeg så også kunne kode hjemmesider var måske heller ingen ulempe.